DET ER FOR TIDEN INGEN KURS PLANLAGT. ProTeria tilbyder forskellige kurser indenfor told. Kurserne er udformet med vægt på praktik således at deltagerne kan anvende det lærte i deres daglig dag. Mange hundrede har deltaget på vore kurser i årenes løb.

Kursusoversigt

Kursus i import

Dette er et helt nyt kursus hvor der er lagt vægt på en praktisk tilgang med cases og "hands-on" på SKAT´s Toldsystemet-import. Få kontrol over din fortoldningsangivelser! Ved du hvordan en angivelse skal udfyldes eller læses? Ved du om I betaler den rigtige told? Har du adgang til Toldsystemet – Import? Reglerne ved import af varer fra lande uden for EU er mange og komplicerede. Dette kursus giver dig et grundlag for selv at udfylde og forstå dine fortoldningsangivelser eller at kunne kontrollere de angivelser der udfærdiges for din virksomhed. Igennem teori og praksis (hands on) direkte på toldsystemet giver vi dig detaljeret kendskab til fortoldningsangivelsens mange detaljer.

DKK 6300
ex. moms. per deltager

Mer information

Kursus i eksport

Dette er et helt nyt kursus hvor der er lagt vægt på en praktisk tilgang med cases og "hands-on" på SKAT´s Toldsystemet e-Export. Få kontrol over din udførselsangivelser! Ved du hvordan en angivelse skal udfyldes eller læses? Kan du se på angivelsen, om varerne er ude af EU? Har du adgang til Toldsystemet – e-Export? Reglerne ved eksport af varer til lande udenfor EU er mange og komplicerede. Dette kursus giver dig et grundlag for selv at udfylde og forstå dine Udførselsangivelser eller at kunne kontrollere de angivelser der udfærdiges for din virksomhed. Igennem teori og praksis (hands on) direkte på toldsystemet giver vi dig et detaljeret kendskab til udførselsangivelsens mange detaljer.

DKK 6300
ex. moms. per deltager

Mer information

Toldpræference

Toldpræference er en aftale om toldfrihed eller toldnedsættelse. For at kunne anvende disse regler er det nødvendigt, at vide hvordan en vare får oprindelse og hvilken dokumentation der kræves. Dette er særdeles vigtigt for både importører og især for eksportører Dette kursus vil give alle der skal arbejde med import og eksport af varer til og fra land udenfor EU, et fundament til at håndtere oprindelsesdokumenter korrekt.

DKK 3700
ex. moms. per deltager

Mer information

Kundene siger:

"Meget kompetent instruktør. "
Mona Roug
Ernitec A/S

Alle priser uden moms